diumenge, 29 de desembre del 2013

mireu quina inocentada ens van fer ahir les Macedònia

Ahir va ser un dia trist per Macedònia. L’esforç i l’exigència del grup no és gens fàcil de portar sobretot quan s’ha de compaginar amb l’escola, la família… Sovint les noies han de faltar a classe i passar dies sencers fora de casa. Això ha fet que l’ Irene i la seva família hagin decidit posar fi a l’etapa al grup! Intentarem trobar una manera bon bonica perquè tots els nens i nenes li pugueu dir adéu. Molt aviat farem públics quins són els passos que farà el grup per tal de trobar una substituta fins el 2017. GRÀCIES IRENE! T’ESTIMEM!

CAP A L'ESTADI OLIMPIC DE BCN

No se si ho sabieu pero demà, les Macedonaies estarán a l'Estadi Olimpic a Monjuic a les 19:00h. Donant suport a les Seleccions Catalanes. Estaran acompanyats d'una colla de sardanistes. Cantaran la maravellosa canço de BALLEN! Una història que parla sobre un nopi i una noia que s'enamoren ballan una sardana.

dissabte, 28 de desembre del 2013

Sr. Wert

Hola noies, Tenim la oportunitat de que la canço del Sr wert sugui la mes coneguda del 2013. Si us agrada i voleu votar entreu a la pagina web de Macedonia grup i alla us donara mes informació i com votar adeu!! us deixo el link del grup ,Macedonia on podreu trobar-hi mes coses tambe: http://grupmacedonia.net/ I si ja ho teniu del tot pensat us deixo la web per entrar-hi directament:http://totmusicat.cat/quina-es-la-millor-canco-del-2013/